Creveți Cu Crustă De Migdale
Creveții cu crustă de migdale sunt un pescatarian felul principal. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 497 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, unt, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Cu Crustă De Migdale, Salată de creveți cu crustă de migdale și Mango, și Prăjituri de creveți cu crustă de migdale cu maioneză de soia cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați Generos tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
În vasul superficial, amestecați făina și sarea. Într-un alt vas de mică adâncime, bateți oul și apa cu furculița sau sârmă până se amestecă bine. În al treilea vas superficial, amestecați firimiturile de pâine și migdalele.
Înveliți creveții cu amestec de făină. Scufundați creveții în ou, acoperind bine; în cele din urmă, acoperiți cu amestec de pesmet, amestec de lingură peste creveți și apăsând pentru a acoperi.
Puneți creveții acoperiți în tigaie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.