Creveți cu busuioc și roșii

Creveții cu busuioc și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de creveți, busuioc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți cu busuioc, usturoi și roșii, Creveți Thailandezi amestecați cu roșii și busuioc, și Saut de creveți cu roșii proaspete, vin și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Creveți fluture făcând o fantă pe spatele fiecăruia de la capătul mare până la coadă, tăind, dar nu prin, curba interioară a creveților. (Nu coaja.) Devein, dacă se dorește; pus deoparte.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, rezervând usturoi și busuioc. Puneți uleiul în tigaie.
Adăugați roșii și creveți; gatiti la foc mare 1-3 minute sau pana cand crevetii devin roz. Se amestecă usturoiul și busuiocul, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio