Creveți crustați cu fasole neagră picantă și sos de șofran

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Creveții crustați cu fasole neagră picantă și sos de șofran ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 455 calorii, 48G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, sirop de porumb de culoare deschisă, sâmburi de semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de porumb ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownies Cu Sirop De Aur ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă, Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă, și Fasole neagră picantă cu creveți și Chorizo în "Boo Bowls" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați semințe de chimen și fenicul; gătiți 1 minut sau până când semințele de chimen se rumenesc.
Puneți amestecul de chimen într-o mașină de tocat condimente sau cafea.
Adăugați sâmburi de floarea soarelui, coaja de portocală și boabele de piper; procesați până la sol.
Așezați amestecul de semințe într-un vas superficial.
Combinați siropul și albușurile de ou. Scufundați creveții în amestec de sirop; dragați o parte a creveților în amestec de semințe. Puneți deoparte, partea acoperită în sus.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Așezați creveții, cu fața acoperită în jos, în tigaie; sotati 3 minute pe fiecare parte.
Serviți imediat cu fasole neagră picantă și sos de șofran.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.