Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli

Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli
Crispy Herbed creveți cu arpagic Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 442 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli, Creveți murați cu arpagic de lămâie Aioli, și Salată Bibb cu creveți, sparanghel și arpagic a arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană panko, pătrunjel, cimbru și ardei roșu zdrobit într-un mini robot de bucătărie; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
PătrunjelPătrunjel
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Combinați amestecul de plante cu restul de 1/2 cană panko într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3
Așezați amidonul de porumb și albușurile de ou în vase separate de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
4
Presărați creveții cu sare și piper negru. Dredge jumătate de creveți în amidon de porumb, scuturând excesul; se înmoaie în albușuri de ou. Dragă creveți în amestec panko; apăsați pentru a adera. Repetați procedura cu creveții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CrevețiCreveți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați jumătate de creveți în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați cu uleiul rămas și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați iaurtul și ingredientele rămase într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista