Creveți Cremoși De Nucă De Cocos

Creveții cremoși de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 503 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,13 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ceapă verde, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Creveți cremoși de nucă de cocos peste "paste"de dovlecei, Cremă de nucă de cocos creveți bufet stil [video HD], și Creveți de nucă de cocos cu sos cremos de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ardei gras și următoarele 4 ingrediente. Saut 2 minute.
Adăugați lapte de cocos, creveți și sare; gatiti la foc mediu 7-8 minute sau pana cand crevetii sunt gata (nu fierbeti), amestecand ocazional.
Așezați 3/4 cană de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; lingură amestec de creveți uniform peste orez. Strângeți 1 sfert de var peste fiecare porție și presărați coriandru tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.