Creveți condimentați fierți cu Ketchup de roșii întregi

Creveții condimentați fierți cu Ketchup întreg de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 227 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, oțet de orez, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii, Creveți Condimentați Cu Roșii Uscate La Soare, și Creveți condimentați la grătar cu salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală cu apă la fierbere. Cojiți și devein creveții.
Puneți cojile într-un alt vas împreună cu morcovul, țelina, ceapa, sherry și oțeturile de orez, 1 cană de apă și 1 lingură de sare. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.
În timp ce stocul se gătește, amestecați creveții cu condimentul de fierbere a creveților și refrigerați. Faceți o baie de gheață așezând cuburi de gheață și apă rece într-un bol. Odată ce vasul cu apă fierbe, albiți roșiile timp de 30 de secunde, îndepărtați cu o lingură pliată și răciți rapid în baia de gheață. Lucrați în câteva loturi, astfel încât să nu gătiți prea mult roșiile. Cojiți roșiile și dați deoparte.
Puneți 1 cană de apă, zaharurile, vârful de cuișoare și 2 linguri de sare într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 3 minute. Pune deoparte.
Se strecoară stocul de creveți și se menține cald.
Scoateți creveții din frigider.
Puneți o tigaie la foc mare, adăugați uleiul, apoi creveții și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați stocul și gătiți până când creveții devin roz, aproximativ 3 minute.
Serviți creveții cu ketchup-ul pe lateral.