Creveți clasic al Ajillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții clasici al Ajillo. O porție conține 363 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 3 și costă $ 4.23 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lămâie, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Camarones al Ajillo (creveți cu usturoi), Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi), și Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut sau doar până se prăjește ușor.
Adăugați vin încet și gătiți 1 minut. Se amestecă paprika și următoarele 3 ingrediente și se adaugă creveți; reduceți căldura și gătiți 2 minute sau doar până când creveții devin roz.
Se presară pătrunjel proaspăt și se stropesc cu restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.