Creveți Cajun și sos Andouille Alfredo peste paste
Cajun creveți și Andouille Alfredo sos peste paste ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 828 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, ardei gras, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Cajun cu paste Alfredo de roșii, Paste cremoase de dovlecei Cajun cu cârnați Kale și Andouille, și Paste Cajun Alfredo Cu O Singură Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Pregătiți fettuccine conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți pastele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Paste
3
Gatiti cârnații într-un cuptor olandez mare la foc mediu 10 minute sau până se rumenesc; scoateți cârnații și scurgeți, rezervând 1 lingură de picături în cuptorul olandez. Puneți cârnații deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Topiți untul în picături în cuptorul olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați creveți și gătiți 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
6
Îndepărtați creveții și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
7
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand constant, la foc mediu 10 minute. Se amestecă condimentul Cajun și făina. Gatiti la foc mediu, 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă treptat bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe 1 minut. Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați smântâna grea; gatiti la foc mediu-mic 8 minute sau pana cand amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Supă De Pui
Cremă Grea
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
8
Adăugați cuburi de brânză pasteurizate, cârnați și creveți, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Brânză
Creveți
9
Se amestecă ceapa verde tocată, parmezanul și pătrunjelul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pătrunjel Proaspăt
Ceapa Verde
10
Se servește peste fettuccine fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină Gătită
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Velveeta pentru produsul de brânză preparat pasteurizat. Congelați pastele de creveți și andouille în tigăi de folie de unică folosință de 3 (8 1/4 - x 5 1/4 - x 1 inch) acoperite cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
Andouille Cârnați
Creveți
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Așezați în pungi de congelator din plastic cu fermoar. Congelați până la 1 lună, dacă doriți.
13
Scoateți din punga congelatorului și coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră și 15 minute. Sau dezghețați la frigider peste noapte și coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 de minute. Fiecare tigaie conține aproximativ două porții.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.