Creveți Cajun cu sos de piersici acidulat

Creveți Cajun cu sos de piersici acidulat
Creveții Cajun cu sos de piersici acidulat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 510 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,22 USD pe porție. 120 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de făină, ouă, conserve de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, Creveți fierți cu sos de Cocktail acidulat, și Sos de creveți și Crab Cajun.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați conservele de piersici, hreanul și muștarul împreună într-un castron mic până se omogenizează bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
HreanHrean
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea, praful de usturoi, boia de ardei, ardeiul cayenne, piperul negru, busuiocul, ouăle și berea într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați creveții în loturi în aluat, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante, scuturând excesul de aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Prăjiți creveții în uleiul preîncălzit până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați creveții prăjiți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți PrăjițiCreveți Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se servește cu sosul de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista