Creveți Barbara
Creveți Barbaran este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 440 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de apă, creveți, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Baia de Halibut a Barbarei, Salata Barbara, și Barbara ' s mare suculent burgeri.
Instrucțiuni
Combinați pansamentul pentru salată și apa într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu timp de 3 minute sau pana se incalzeste bine; scoateți de pe foc.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați creveții și gătiți timp de 3 minute sau până când ați terminat.
Îndepărtați amestecul de creveți de pe foc și amestecați amestecul de pansament.
Aranjați 1 3/4 căni coleslaw pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se toarnă 3/4 cană amestec de creveți peste salată de varză și se presară uniform cu cilantro.