Creveti sotati cu Broccolini
Saut de creveți cu Broccolini este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, unt de creveți, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Broccolini Sote, Saut Broccolini, și Saut Broccolini cu rosii.
Instrucțiuni
Gatiti Broccolini in apa clocotita timp de 2 minute sau pana aproape frageda; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și ghimbirul; saut 1 minut.
Adăugați creveți, sare și Broccolini; saut 4 minute sau până când creveții sunt gata. Se amestecă untul de creveți; gatiti 30 de secunde sau pana se topeste untul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.