Creveti la gratar cu sunca si jalape
Creveți la grătar cu slănină și jalape olfactiv ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.22 pe portie. O porție conține 827 calorii, 110g de proteine, și 40g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare, ardei jalape, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bacon Ranch Jalapeno La Grătar, Teriyaki salsa de ananas la grătar cu Jalapenos confiate și slănină, și Placinta De Rosii Cu Slanina Si Jalape pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați murături rotunde din lemn în apă 30 de minute.
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți. Puneți creveții deoparte.
Tăiați fiecare ardei pe lungime în 8 bucăți; îndepărtați semințele.
Aruncați împreună creveți, ardei jalapeo, ulei de măsline, sare și piper negru într-un castron mare. Pune deoparte.
Cuptor cu microunde felii de bacon pe mare 30 secunde.
Înfășurați 1 felie de slănină pe jumătate în jur de 1 creveți și 1 bucată de piper jalapeo. Asigurați-vă cu un pick de lemn. Repetați procedura cu felii de slănină rămase, creveți și bucăți de ardei jalapeo.
Grătar, fără capac de grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 4 până la 6 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.