Crespelle cu Radicchio și brânză de capră

Crespelle cu Radicchio și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,42 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, Saut Radicchio si Bruschetta cu branza de capra, și Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru a face crespelle, Cerneti faina intr-un bol. Crack ouă în castron și bate, adăugând lapte un pic la un moment dat până când totul este încorporat. Se lasă să se odihnească 30 de minute.
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 8 inci până la fumat.
Se adaugă ceapa și se sotează până se moale, aproximativ 5 până la 6 minute.
Se sotează până se moale, aproximativ 5 până la 6 minute, și se toarnă amestecul într-un bol. Se amestecă brânza de capră, oțetul balsamic și pătrunjelul și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 6 inci până când este fierbinte și periați cu ulei de măsline. Întoarceți căldura până la mediu și turnați 1 1/2 linguri de aluat în tigaie. Gatiti pana la auriu pal, aproximativ un minut, si flip. Continuați procesul până când s-a folosit tot aluatul, producând între 8 și 10 crespelle. Umpleți fiecare crespella cu 2 linguri de amestec de brânză de capră și pliați în jumătate. Continuați să umpleți toate crepele până când toate crepele sunt pline. Asigurați-vă că lăsați 4 linguri de amestec de brânză de capră pentru topping.
Fundul untului și toate laturile vasului de copt ceramic de 10 inci cu 8 inci.
Lay umplut crespelle suprapunere în vas de copt. Ungeți amestecul de brânză de capră rămas deasupra și puneți-l în cuptor până când se fierbe fierbinte și crocant deasupra, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți și serviți cu o salată de radicchio crudă.