Crespelle cu Radicchio și brânză de capră

Crespelle cu Radicchio și brânză de capră
Crespelle cu Radicchio și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,42 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, Saut Radicchio si Bruschetta cu branza de capra, și Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face crespelle, Cerneti faina intr-un bol. Crack ouă în castron și bate, adăugând lapte un pic la un moment dat până când totul este încorporat. Se lasă să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 8 inci până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă ceapa și se sotează până se moale, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
6
Se sotează până se moale, aproximativ 5 până la 6 minute, și se toarnă amestecul într-un bol. Se amestecă brânza de capră, oțetul balsamic și pătrunjelul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți o tigaie antiaderentă de 6 inci până când este fierbinte și periați cu ulei de măsline. Întoarceți căldura până la mediu și turnați 1 1/2 linguri de aluat în tigaie. Gatiti pana la auriu pal, aproximativ un minut, si flip. Continuați procesul până când s-a folosit tot aluatul, producând între 8 și 10 crespelle. Umpleți fiecare crespella cu 2 linguri de amestec de brânză de capră și pliați în jumătate. Continuați să umpleți toate crepele până când toate crepele sunt pline. Asigurați-vă că lăsați 4 linguri de amestec de brânză de capră pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Fundul untului și toate laturile vasului de copt ceramic de 10 inci cu 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Lay umplut crespelle suprapunere în vas de copt. Ungeți amestecul de brânză de capră rămas deasupra și puneți-l în cuptor până când se fierbe fierbinte și crocant deasupra, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți și serviți cu o salată de radicchio crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista