Crescente Umplute Cu Afine
Merișor-umplute Crescents ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție conține 222 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gălbenuș de ou, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui Umplute Crescents, Semilune Umplute Cu Carne De Vită, și Pecan-Afine Cremă De Brânză Crescents pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți brânza cremă la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând până se combină.
Adăugați gălbenușul de ou, bătând până se amestecă.
Se separă semiluna în 32 de triunghiuri. Lingura 1 lingurita. amestec de brânză cremă pe capătul scurt al fiecărui triunghi. Sus cu 1 linguriță. sos de afine și presărați uniform cu nuci. Îndoiți capetele lungi peste umplere,învelind marginile sub.
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 17 minute sau până la auriu.
Semilune umplute cu portocale-migdale: se amestecă 1 1/2 linguriță. coaja de portocală rasă în sos de afine. Înlocuiți 1/2 cană de migdale feliate prăjite pentru nuci. Pregătiți și asamblați semilune conform indicațiilor. Se amestecă împreună 1 ou și 1 linguriță. apă; perie peste semilune unbaked.
Se presară cu migdale feliate suplimentare, dacă se dorește.
Coaceți conform instrucțiunilor. Se amestecă împreună 1 cană de zahăr pudră și 2 lingurițe. suc de portocale; stropiți peste semilune coapte.