Crepes Suzette cu inghetata de vanilie si sos de unt de portocale

Crepes Suzette cu înghețată de vanilie și sos de unt de portocale durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 570 de calorii. Pentru 68 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un mic dejun. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Va fi un succes la evenimentul tău de vară. Această rețetă este pe placul a 4 bucătari și bucătari. Un amestec de unt, unt pentru a peria cratita, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată cu scorțișoară umplută cu chips de ciocolată cu sos de unt brun de boabe de vanilie, Crepe fără gluten cu sos de vanilie și fructe chiliane și budincă de pâine cu brioșă de vanilie cu sos Suzette de piersici.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați laptele și ouăle în blender și amestecați.
Adăugați făina 1/2 cană o dată, amestecând după fiecare adăugare pentru a vă asigura că nu există cocoloașe.
Adăugați un praf de sare și unt topit apoi amestecați timp de 30 de secunde până obțineți o consistență netedă, mătăsoasă. Se lasa la frigider pentru cel putin 30 de minute sa se odihneasca. În timp ce se odihnește, faceți sosul de unt de portocale.
Înmuiați o bucată de hârtie de bucătărie în unt și ungeți o tigaie mică. Pune o lingură de aluat în tigaie. Cu o mișcare a încheieturii, rotește tigaia pentru a obține o acoperire uniformă și plăcută peste tot. Un crep bun ar trebui să fie subțire ca hârtie. Gatiti la foc mare si intoarceti-l cand vedeti ca marginea devine maro auriu.
Scoateți crepele din tavă și împăturiți-le în jumătate și presați într-o tavă de brioșe pentru a forma forme mici de ceașcă.
Coaceți în cuptorul încins timp de 10 până la 12 minute până devine ușor crocant și rumenesc pe margini, mijlocul trebuie să rămână spongios și ușor.
Combinați untul, zahărul, sucurile de citrice și coaja într-o cratiță mică și gătiți aproximativ 10 minute până când se caramelizează. Ar trebui să fie de culoare aurie.
Luați de pe foc, adăugați Grand Marnier, reveniți la foc și continuați să bateți și să reduceți până devine siropos - aproximativ 10 minute. Când ați terminat, puneți-l pe o parte.
Pentru asamblare, puneți „cupă” de creponat în centrul farfuriei și puneți o lingură de înghețată de vanilie în ceașcă.
Stropiți cu sosul de unt de portocale
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă
Crem Sherry, Porto și șampanie sunt alegeri excelente pentru crepe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.