Crepes Suzette cu inghetata de vanilie si sos de unt de portocale

Crepes Suzette cu inghetata de vanilie si sos de unt de portocale
Crepes Suzette cu înghețată de vanilie și sos de unt de portocale durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 570 de calorii. Pentru 68 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un mic dejun. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Va fi un succes la evenimentul tău de vară. Această rețetă este pe placul a 4 bucătari și bucătari. Un amestec de unt, unt pentru a peria cratita, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată cu scorțișoară umplută cu chips de ciocolată cu sos de unt brun de boabe de vanilie, Crepe fără gluten cu sos de vanilie și fructe chiliane și budincă de pâine cu brioșă de vanilie cu sos Suzette de piersici.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați laptele și ouăle în blender și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați făina 1/2 cană o dată, amestecând după fiecare adăugare pentru a vă asigura că nu există cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Adăugați un praf de sare și unt topit apoi amestecați timp de 30 de secunde până obțineți o consistență netedă, mătăsoasă. Se lasa la frigider pentru cel putin 30 de minute sa se odihneasca. În timp ce se odihnește, faceți sosul de unt de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Înmuiați o bucată de hârtie de bucătărie în unt și ungeți o tigaie mică. Pune o lingură de aluat în tigaie. Cu o mișcare a încheieturii, rotește tigaia pentru a obține o acoperire uniformă și plăcută peste tot. Un crep bun ar trebui să fie subțire ca hârtie. Gatiti la foc mare si intoarceti-l cand vedeti ca marginea devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
PolonicPolonic
7
Scoateți crepele din tavă și împăturiți-le în jumătate și presați într-o tavă de brioșe pentru a forma forme mici de ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
8
Coaceți în cuptorul încins timp de 10 până la 12 minute până devine ușor crocant și rumenesc pe margini, mijlocul trebuie să rămână spongios și ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Combinați untul, zahărul, sucurile de citrice și coaja într-o cratiță mică și gătiți aproximativ 10 minute până când se caramelizează. Ar trebui să fie de culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Luați de pe foc, adăugați Grand Marnier, reveniți la foc și continuați să bateți și să reduceți până devine siropos - aproximativ 10 minute. Când ați terminat, puneți-l pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Pentru asamblare, puneți „cupă” de creponat în centrul farfuriei și puneți o lingură de înghețată de vanilie în ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
12
Stropiți cu sosul de unt de portocale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă

Crem Sherry, Porto și șampanie sunt alegeri excelente pentru crepe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista