Crepes Suzette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crepes Suzette. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 874 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți lichior de portocale, lapte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Crepes Suzette, CR Inktypes Suzette, și CR Inktypes Suzette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea într-un bol mediu.
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un bol mare până când sunt palide.
Bateți 1 1/2 căni de lapte, lichior de portocale, vanilie și coajă de portocală și făină până când sunt combinate. Dacă amestecul este prea gros, adăugați laptele rămas până când se obține o consistență subțire. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de 30 de minute.
Încălziți o tigaie sau o tigaie de crep de 8 inci la foc mediu timp de aproximativ 1 minut. Acoperiți suprafața tigaiei cu unt clarificat până devine fierbinte. Puneți niște aluat pe mijlocul tăvii de crep și începeți imediat să rotiți tigaia pentru a distribui aluatul pe suprafață. Gatiti timp de 45 pana la 60 de secunde sau pana se rumenesc usor. Răsturnați și gătiți cealaltă parte timp de 20 de secunde.
Scoateți pe o farfurie și repetați cu aluatul rămas.
Într-o tigaie mare la foc mare, aduceți sucul de portocale la fierbere.
Adăugați zahărul și coaja, reduceți focul la foc mic și gătiți până când zahărul s-a topit și amestecul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul portocaliu și secțiunile portocalii. Pune deoparte.
Lucrând în loturi, așezați ușor o crep în tigaie ținând sucul de portocale și secțiunile portocalii. Lăsați timp de 1 minut pentru a absorbi puțin suc. Folosind o spatulă îngustă, scoateți crepul pe o farfurie caldă de servire. Repetați cu crepele rămase.
Rotiți crepele într-un cilindru. Lingura pe unele dintre secțiunile portocalii.
Serviți 2 clătite de persoană. Se acoperă cu înghețată de vanilie și se servește imediat.