Crepe sărate umplute cu Brie, șuncă și sparanghel

Crepe sărate umplute cu Brie, șuncă și sparanghel
Reteta Crepes savuroase umplute cu Brie, sunca si sparanghel ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă face 4 porții cu 1173 calorii, 41G de proteine, și 98G de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână smântână, arpagic, bulion lichid de vită condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crepe de anghinare cu spanac și Brie cu sos dulce de miere, Clătite De Curcan (Nalesniki Sărate), și Crepe proteice dulci sau sărate.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista