Crepe Meyer cu lămâie și zmeură
Meyer lămâie și zmeură Crepes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 515 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zmeură, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 77 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Clătite cu Ricotta de lămâie Meyer biciuită, Meyer Lemon Chamomile Suzette Crepes cu iaurt grecesc, și Cupcakes Cu Zmeură De Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În blender, așezați toate ingredientele din crep, cu excepția untului suplimentar. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 24 de ore.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele Meyer Lemon Chantilly Cream cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri. Capac; la frigider până la servire.
Dacă aluatul s-a separat, amestecați înainte de utilizare.
Încălziți tigaia de 6 până la 7 inci sau de 9 până la 10 inci la foc mediu - mare. Ștergeți tigaia cu unt suplimentar. Pentru a face crep în tigaie mică, turnați 3 linguri de aluat în tigaie (dacă folosiți tigaie mare, folosiți 1/4 cană de aluat). Înclinați imediat și rotiți tigaia pentru a întinde aluatul pe suprafața inferioară. Gatiti pana cand suprafata superioara este uscata. Slăbiți marginea cu spatula; flip crep peste folosind degetele. Gatiti cealalta parte aproximativ 15 secunde. Întoarceți crepa din tigaie pe un prosop de bucătărie curat pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas, ștergând tigaia cu unt după cum este necesar și stivuind crepele ca prăjite.
Pentru a servi imediat, acoperiți crepele cu folie; păstrați cald în cuptorul preîncălzit de 93°. Pentru servire mai târziu, înfășurați crepele în folie de plastic, puneți-le în punga de plastic pentru depozitarea alimentelor sau congelator și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 2 luni.
Pentru a servi, puneți crema Meyer Lemon Chantilly în punga de decorare.
Așezați câte 1 crep pe suprafața de lucru. Țeavă o linie de cremă în jos centrul de crep. Îndoiți 1 parte peste cremă; îndoiți cealaltă parte deasupra. Farfurie crepe pe farfurii de servire; se acoperă cu zmeură. Păstrați orice cremă Chantilly rămasă la frigider.