Reteta de pui și sparanghel Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție conține 767 calorii, 48G de proteine, și 46G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pui la rotisor, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de scumpă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Crepe de pui și sparanghel, Crepe de pui și sparanghel, și Crepe de pui cu sparanghel și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați puiul, ricotta, 1/2 cană parmezan, 3 linguri ierburi, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un bol mediu. Lingurați aproximativ 1/4 cană de umplere în jumătatea inferioară a fiecărui crep; rulați pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați clătitele, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Acoperiți cu folie și coaceți până când umplutura este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați
4
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
5
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați bulionul de pui, coaja de lămâie și restul de 1 lingură de ierburi și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de parmezan și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Nonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Spaghete Multicereale Fierte
8
Împărțiți crepele între farfurii, acoperiți cu sparanghelul și sosul și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe