Crepe de orez sălbatic Scallion cu umplutură de ciuperci și sos de ardei roșu
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Crepele de orez sălbatic Scallion cu umplutură de ciuperci și sos de ardei roșu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 579 calorii. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Clătite Socca (făină de năut) cu umplutură cremoasă de ciuperci, Umplutură vol-au-vent cu ciuperci sălbatice și parmezan, și Supă de ardei galben cu crutoane de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați orez și 1/2 linguriță sare. Reduceți căldura și gătiți, acoperit, la foc mic până când orezul este fraged și boabele sunt deschise, 1 până la 1 1/4 ore (nu tot lichidul va fi absorbit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge bine într-o strecurătoare și se răcește pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Amestecați laptele, ouăle, 3 linguri de unt, făina, piperul, restul de linguriță de sare și 1 cană de orez sălbatic gătit într-un blender până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron mare și se amestecă scallions și 1 1/2 căni de orez sălbatic gătit (restul de rezervă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați aluatul să stea, acoperit, la temperatura camerei 1 oră.
1
Prăjiți ardeii grași pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute. (Sau ardei prăjiți pe o tigaie de pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii, aruncați tulpinile și semințele și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Ardei Puri cu apă, ulei, oțet și sare în blender curățat până se omogenizează. Se condimentează cu piper și se toarnă într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Înmuiați porcini în apă fierbinte clocotită într-un castron mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați porcini afară, strângând lichidul înapoi în vas, apoi clătiți porcini (pentru a îndepărta orice nisip) și tocați-l fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într - o tigaie antiaderentă de 12 până la 13 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati porcini și ciuperci cremini, aruncând cu 2 spatule sau linguri de lemn, până când se ofilesc și orice ciuperci lichide degajă se evaporă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adauga usturoi, rozmarin, cimbru, sare, și restul de unt lingura si saut, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați lichidul de înmuiere porcini și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată și ciupercile sunt fragede, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
Tapetați o farfurie cu 1 pătrat de hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Încălziți tigaia crpe la foc moderat până când este fierbinte, apoi periați ușor cu puțin unt topit. Lingura aproximativ 3 linguri aluat în tigaie, înclinarea și rotirea pentru a acoperi de jos. (Dacă aluatul se stabilește înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul crpe.) Gătiți până când partea inferioară este ușor rumenită, aproximativ 1 minut, apoi slăbiți crpe cu o spatulă de plastic rezistentă la căldură și răsturnați cu degetele. Gatiti crpe pana cand cealalta parte se rumeneste usor, aproximativ 1 minut, si transferati pe placa tapetata cu hartie de ceara. Top crpe cu un alt pătrat de hârtie de ceară. Faceți mai multe CRPE cu aluatul rămas, perindând ușor tigaia cu unt, după cum este necesar. (Veți avea CRPE suplimentare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți puțin unt topit pe fundul unei tigaie mari de mică adâncime (adâncime de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Întindeți 1/4 cană de umplutură peste jumătate din 1 crpe, apoi pliați cealaltă jumătate peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună. Îndoiți jumătatea lunii în treimi, suprapunând secțiunile exterioare (vezi fotografia, opusă) și transferați în tava de copt. Repetați procedura cu încă 11 CRPE, aranjând în 1 strat în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Periați crpes generos cu restul de unt topit și coaceți în treimea superioară a cuptorului până când exteriorul este crocant și umplutura este încălzită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
În timp ce crpes se coace, încălziți sosul la foc mic până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Puneți 2 CRPE pe fiecare din cele 6 farfurii și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Notele bucătarilor: orezul sălbatic poate fi gătit cu 2 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.Sosul de ardei roșu poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.Umplerea cann se face cu 1 zi înainte și se răcește, se descoperă, apoi se răcește, se acoperă.CRPE-urile pot fi făcute și umplute cu 1 zi înainte și răcite, înfășurate în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Ungeți cu unt topit chiar înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie