Crepe de nuc cu zmeură și smochine uscate

Crepe de nuc cu zmeură și smochine uscate
Reteta Crepes de nuc cu zmeură și smochine uscate ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.59 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție conține 467 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, coajă de portocală, unt suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine și zmeură cu cremă de miere de lavandă, Smochine coapte cu zmeură și cremă de iaurt, și Smochine calde braconate cu zmeură proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță medie grea; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați smochine, zmeură cu sucuri și toate ingredientele rămase. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe la foc mediu până când smochinele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Mișto. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
ZahărZahăr
SmochineSmochine
1
Combinați 1 cană de lapte și următoarele 7 ingrediente în blender. Se amestecă până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale blenderului. Capac; se răcește aluatul de crep în recipientul blenderului 2 ore. Re-amestec aluat 15 secunde. Dacă este necesar, aluat subțire cu lapte suplimentar, câte 1 lingură la un moment dat, până la consistența smântânii grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți tigaia antiaderentă cu fundul cu diametrul de 7 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți tigaia cu unt topit suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă puțină 1/4 cană de aluat de crep în tigaie, înclinând rapid tigaia pentru a acoperi fundul. Gatiti pana cand partea de sus a crepului apare uscata si partea de jos este aurie, desfacand laturile crepului cu spatula, aproximativ 35 de secunde. Întoarceți crepa; gătiți până când apar pete maronii pe fund, aproximativ 20 de secunde. Întoarceți crepa pe farfurie. Repetați cu aluatul rămas. Stiva crepes pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci cu unt topit suplimentar. Lingura Generos 2 linguri de umplere pe centrul de partea pătată de 1 crep.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
6
Întindeți umplutura la 1 inch de marginea creponului. Îndoiți crepul în jumătate, apoi pliați din nou în jumătate, formând o formă de pană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
7
Puneți crepul umplut în vasul pregătit. Repetați cu crepele rămase și umplutura, suprapunându-se ușor crepele în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
8
Ungeți ușor crepele cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
9
Se presară ușor cu zahăr suplimentar. Acoperiți vasul cu folie. Se amestecă CR și fra FRA și miere în castron mic pentru a se amesteca. (Crepes și miere CR cca fra fra poate fi preparat 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CrepeCrepe
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți crepele, acoperite, până se încălzesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați 2 clătite pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Top cu dollop de miere CR fra FRA și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CrepeCrepe
MiereMiere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista