Crepe de fructe
Crepele cu fructe ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 183 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, albușuri de ou, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fruit Falooda - How to make Mixed Fruit - Falooda Varieties , Bailey's Irish Cream Crepes With Creme și Crepes de hrișcă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați albușurile, laptele și uleiul.
Combinați făina și sarea; se adauga in amestecul de lapte si se amesteca bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Într-o cratiță mare, încălziți marmelada până se topește; se ia de pe foc. Încorporați fructele de pădure și înlocuitorul de zahăr; puse deoparte. Într-un castron mic, combinați smântâna și scorțișoara; puse deoparte.
Încălzește un 8 inchi. tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit; adăugați 2 linguri de aluat. Ridicați și înclinați tava pentru a acoperi uniform fundul. Gătiți până când partea de sus pare uscată, iar partea de jos este maro deschis.
Scoateți pe un gratar. Repetați cu aluatul rămas.
Ungeți fiecare crep cu 1 lingură amestec de smântână; rulați și puneți într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas de copt. Peste deasupra se pune amestecul de fructe.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 15 minute.