Crepe De Creveți

Crepe De Creveți
Crepes creveți ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 178 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți creveți, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crackle CR cu creveți, Crepe Cremoase De Creveți Și Brânză De Capră, și Saigon Cr Inktiptes cu creveți, slănină și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați un vas de copt de 9x12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Bateți 1 1/2 căni de lapte și ouă împreună într-un bol mare folosind un mixer electric până se spumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați 1 1/4 căni de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de lapte; bateți până se încorporează, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă 1/4 cană de aluat în tigaie și se rotește imediat tigaia până când aluatul acoperă uniform fundul într-un strat subțire. Gatiti pana cand partea de sus a crepei nu mai este umeda si partea de jos a devenit maro deschis, aproximativ 4 minute. Rulați o spatulă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; flip Crep și gătiți până când cealaltă parte a devenit maro deschis, încă aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Bateti apa, 1/4 cana faina, 1/4 lingurita sare impreuna intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Puneți untul și usturoiul într-o tigaie antiaderentă la foc mic. Acoperiți tigaia și gătiți până când usturoiul se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați creveți și carne de homar; amestecați, acoperiți tigaia și gătiți până când creveții sunt roz aprins și fierți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați suc de lămâie și piper cayenne; amestecați, acoperiți tigaia și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Bateți amestecul de apă-făină și amestecați în amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Presărați parmezan peste amestecul de creveți; gătiți și amestecați la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CrevețiCreveți
12
Scoateți tigaia de pe foc și turnați umplutura de creveți pe fiecare crep.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Rotiți fiecare crep în jurul umpluturii și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Combinați 1 cană de lapte, maioneză și 1 lingură de făină într-o cratiță mică; gătiți și amestecați la foc mediu până la barbotare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Stropiți sosul peste clătite umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
SosSos
17
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crepele sunt gătite și sosul clocotește, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista