Crepe de catifea roșie cu umplutură de zmeură și cremă dulce de brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crepele de catifea roșie cu umplutură de zmeură și cremă dulce. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 666 calorii, 12g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 28836 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Cap la magazin și ridica bord de vanilie, Nutella, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crepe cu conținut scăzut de carbohidrați cu umplutură de brânză cremă de afine, Fursecuri din catifea roșie cu umplutură de brânză cremă, și Pătrate de catifea roșie cu umplutură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 ouă + 1 gălbenuș de ou, lapte, apă, sare, zahăr, culoarea alimentelor vanilate și untul topit într-un blender și pulsați până se spumează.
Se adaugă făina și pudra de cacao și se pulsează până se omogenizează.
Lăsați aluatul să stea o oră.Pregătiți umplutura de cremă de brânză amestecând toate ingredientele de umplere cu mixerul până când se combină bine și se omogenizează, se lasă deoparte.După ce aluatul se așează timp de o oră, încălziți o tigaie mică antiaderentă.
Adăugați unt pentru a acoperi.
Se toarnă 1 uncie de aluat în centrul tigaiei și se învârte pentru a se răspândi uniform. Gatiti pana cand blatul isi pierde luciul, ceea ce ar trebui sa dureze doar un minut, apoi intoarceti. Fundul trebuie să fie auriu. Gatiti cealalta parte timp de aproximativ 15 secunde si apoi alunecati pe o farfurie.Repetați cu aluatul rămas.Pregătiți crepele răspândind o fâșie lată de un centimetru de zmeură conservă în centrul crepului, apoi acoperiți cu umplutură de brânză cremă.Îndoiți fiecare parte a creponului peste umplutură și farfurie.Topiți Nutella în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde și stropiți peste clătite.