Crepe De Bază
Clătitele de bază ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 72 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Crepe De Bază, Crepe De Bază, și Cr De Bază.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați laptele și ouăle.
Combinați făina, zahărul și sarea; se adaugă în amestecul de lapte și se amestecă bine. La frigider timp de 1 oră.
Topiți 1 linguriță de unt într-un 8-in. tigaie antiaderentă la foc mediu; se toarnă 2 linguri de aluat în centrul tigaiei. Ridicați și înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand partea de sus apare uscata; întoarceți și gătiți cu 15-20 de secunde mai mult.
Scoateți la un suport de sârmă.
Repetați cu aluatul rămas, adăugând unt în tigaie, după cum este necesar. Când se răcește, stivați crepele cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.