Clătitele de bază ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 796 calorii, 38g de proteine, și 48G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de șobolani, ouă, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Crepe De Bază, Crepe De Bază, și Cr De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți ouăle împreună într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Adăugați încet untul topit și amestecați până se combină. Cerneti faina si sarea si amestecati pana se combina. Adăugați încet laptele. Aluatul ar trebui să fie curgător. Se strecoară aluatul și se lasă să se odihnească, la frigider, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Când sunteți gata să gătiți, puneți puțin unt topit într-o tigaie antiaderentă și puneți-l la foc mediu. Puneți aluatul de crep în tigaie înclinând tigaia în timp ce adăugați aluatul pentru a acoperi complet și uniform fundul tigaiei. Acest lucru va lua un pic de practică; de obicei, primul crep devine casate. Odată ce marginea crepei începe să se îndepărteze de tigaie, după aproximativ 1 până la 2 minute, folosiți o spatulă pentru a ajunge sub Crep și folosiți degetele pentru a o întoarce. Crepul trebuie să fie maro auriu. Gatiti 1 minut pe cealalta parte, scoateti-l din tigaie si puneti-l pe o farfurie. Repetați prepararea și stivuirea crepelor, adăugând mai mult unt în tigaie după cum este necesar, până când s-a folosit tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Polonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Faceți bechamelul: într-o cratiță medie la foc mediu-mare, topiți untul. Amestecați făina și gătiți timp de 3 până la 4 minute pentru a găti aroma de făină crudă, dar nu o lăsați să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă laptele, amestecând constant pentru a evita bulgări. Condimentează cu sare, coboară focul la mediu și gătește până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru umplutură: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați sparanghelul și albiți timp de aproximativ 1 minut, suficient timp pentru a seta culoarea, dar nu pentru a o găti prea mult. Scufundați imediat sparanghelul într-un bol cu apă sărată cu gheață pentru a opri gătitul. Când sparanghelul este rece, scurgeți-l și tăiați-l în bucăți de 1 inch, ținând vârfurile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați untul și șalotele și gătiți până când șalotele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Se toarnă vinul și se lasă să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați puiul, roșiile și busuiocul tocat și gătiți până se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Adăugați sparanghelul și 1 cană de bechamel rezervat. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
13
Așezați o crep pe suprafața de lucru. Lingurați câteva linguri de amestec de pui în centrul crepului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Rotiți creponul ca un trabuc. Repetați cu crepele rămase și umplutura. (Alternativ, lingurați amestecul de umplere peste 1 jumătate din crep, pliați creponul în jumătate, apoi în jumătate din nou pentru a forma un triunghi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
10 Chifle Albe Pentru Cină
15
Pentru a servi, puneți 2 crepe pe fiecare farfurie de servire. Puneți o parte din sosul bechamel peste clătite și garnisiți cu vârfurile rezervate de sparanghel și câteva frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Crepe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe