Creole-Legume Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele marinate Creole. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți inimi de anghinare, morcovi, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Creole-roșii marinate, Creole Marinat La Gratar Snapper Roșu, și Pui Și Legume Creole.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli si morcovul in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute; se scurge. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Combinați amestecul de broccoli, ciupercile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați pansament creol, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore
* Am folosit legume cu calorii foarte scăzute în această rețetă; majoritatea caloriilor provin din uleiul pansamentului. Un pic mai mult de 7 grame de grăsime pe porție este tipul sănătos monosaturat.