Creole-Legume Marinate

Creole-Legume Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele marinate Creole. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți inimi de anghinare, morcovi, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Creole-roșii marinate, Creole Marinat La Gratar Snapper Roșu, și Pui Și Legume Creole.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli si morcovul in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute; se scurge. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Combinați amestecul de broccoli, ciupercile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați pansament creol, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore
4
* Am folosit legume cu calorii foarte scăzute în această rețetă; majoritatea caloriilor provin din uleiul pansamentului. Un pic mai mult de 7 grame de grăsime pe porție este tipul sănătos monosaturat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista