Rețeta Creole Jambalaya ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 394 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, piper măcinat, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creole Jambalaya, Creole Jambalaya, și Jambalaya De Legume Creole.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente; saut pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați șuncă, cârnați și următoarele 4 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
șuncă
4
Se amestecă orezul, se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, 30 de minute la foc mic.
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.