Creole De Pui

Creole De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Creole Chicken Wraps. Această rețetă face 4 porții cu 1201 calorii, 50g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, praf de chili, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Creole De Pui, Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură, și Creole De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asigurați - Flatbread Guy (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateti maioneza si 1 lingura de freca intr-un bol. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie. Aruncați puiul cu 3 linguri frecați. Ungeți grătarul; grătați puiul până când este marcat, aproximativ 6 minute. Întoarceți și grătați până la fiert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
3
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Ștergeți grătarul curat și periați cu mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
5
Așezați pâinea pe grătar, apoi periați cu maioneza condimentată și acoperiți cu mozzarella. Grătați până când fundul este marcat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
6
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Cubați puiul și aranjați centrul fiecărei bucăți de pâine. Se acoperă cu roșiile, ceapa și salata verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
PâinePâine
8
Rulați și înfășurați cu hârtie pergament sau folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu. Folosind o lingură de lemn, amestecați încet în 2 căni de apă caldă până se formează un aluat. Făinați ușor o placă curată, apoi întoarceți aluatul pe ea și frământați până se omogenizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
10
Transferați într-un castron curat și acoperiți cu un prosop de bucătărie umed; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
11
Preîncălziți o tavă la foc mediu-mare. Împărțiți aluatul în 8 bile. Folosind un știft de rulare, rola bilele pe o placă presarata cu faina in dreptunghiuri brute 7-de-8-inch, aproximativ inch grosime. Lucrând în loturi, gătiți aluatul pe tava fierbinte până când este marcat pe fund, 1 până la 2 minute. Răsturnați și grătați până când sunt marcate pe cealaltă parte. Stivați pâinea plată și acoperiți cu un prosop de bucătărie cu până la 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista