Creole creveți și paste Meuniere
Creveți creoli și paste Meuniere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 834 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 223 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de dafin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Paste Creole Cu Creveți, Paste Creole cu cârnați și creveți, și Paste de dovlecei cu creveți, slănină și Okra 'Creole-Cajun' pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand se face.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc foarte mic.
Adăugați sos Worcestershire și sosuri fierbinți după gust; se amestecă bine. Se amestecă sucul de lămâie, amestecul de plante, frunza de dafin și cimbru. Păstrați cald, dar nu fierbeți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Soteți creveții în ulei timp de 3 până la 4 minute sau doar până când creveții devin roz.
Se toarnă tot lichidul, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Adăugați sos de unt și amestecați bine. Se amestecă pătrunjelul.
Serviți peste paste cu păr de înger.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.