Creole Creveți La Cuptor
Creveții coapte Creole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și pescatariană are 234 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3 și costă 3,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de condimente creole, sos worcestershire, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza untul de lumină ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Ușori De Ovăz ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creole De Creveți, Creole De Creveți, și Creole De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Așezați creveții într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de unt peste creveți, amestecând pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când se termină creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.