Cremă Puf Inimă
Cream Puff inima ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, gătiți și serviți amestecul de budincă de vanilie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Căpșuni Puff Heart, Jabba the Puff-puf de cremă de casă, și Plăcintă cu puf de cremă (alias tort cu puf de cremă sau tort eclair) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți o foaie de copt cu folie; folie de grăsime. Urmărește un 12-in. inima pe folie și se lasă deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți apa, untul și sarea la fierbere la foc mediu.
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite de-a lungul exteriorului inimii (movilele ar trebui să fie aproape atingătoare).
Se coace la 400 de minute pentru 40-45 de minute sau până devin aurii. Ridicați folia și transferați-o pe o grătar. Tăiați imediat o fantă în fiecare puf pentru a permite aburului să scape; rece.
Într-o cratiță, gătiți laptele și amestecul de budincă conform instrucțiunilor pachetului. Mișto. Îndoiți în frișcă și vanilie.
Așezați pufurile de cremă pe o farfurie de servire; pufurile despicate se deschid; aruncați aluatul moale din interior. Umpleți pufurile de cremă chiar înainte de servire; acoperiți cu căpșuni și înlocuiți blaturile. Praf cu zahăr de cofetari. Puneți la frigider resturile.