Cremă Porumb Cotlete De Porc
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Cotletele de porc cu cremă de porumb ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate și 30 de rețete de încercat. O porție conține 362 de calorii, 33 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 2,19 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Allrecipes necesită cremă de porumb, pudră de usturoi, cotlete de porc și sare și piper. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotletele de porc umplute cu porumb, Cotletele de porc cu dressing de porumb și Cotletele de porc cu dressing de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Răspândiți porumb în partea de jos a unui vas de copt de 9 x 13 inci, apoi puneți cotlete de porc deasupra porumbului. Apăsați cotletele în porumb. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.