Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Crema Portugheză: Crema di Portogallo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 1503 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de smântână grea, lapte, zahăr superfin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă Portugheză: Crema di Portogallo, Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman), și Înghețată Italiană Creman.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, combinați gălbenușurile, amidonul de porumb și zahărul și amestecați bine cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Stropiți în lapte și puneți tigaia la foc mediu. Gatiti, amestecand constant 10-12 minute, pana se formeaza o crema densa. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc, se amestecă ușor sucul și coaja, se toarnă în 6 căni de budincă răcite și se lasă să se răcească complet la frigider. Bateți smântâna și acoperiți fiecare cană cu frisca și coaja confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă
Suc
4
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere, asigurându-vă că tot zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Într-o cratiță mare, combinați coaja și suficientă apă rece pentru a acoperi și a aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Îndepărtați coaja, clătiți cu apă rece și repetați procesul de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Așezați coaja albită într-o cratiță și turnați siropul peste coajă, adăugând un centimetru suplimentar pentru a acoperi coaja. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până când coaja este translucidă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se răcește.
10
Scurgeți siropul și așezați coaja pe un suport de răcire. Aruncați zahărul și păstrați-l într-un recipient etanș.