Cremă Moale Fiartă
Crema moale fiartă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 78 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 395 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, nucșoară măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cremă Fiartă I, Cremă Fiartă Sudică, și Chorizo și salată de ou fiert moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și frișca deasupra unui cazan dublu. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu, pana cand amestecul de lapte este cald.
Combinați ouăle și zahărul într-un bol mic; bate bine.
Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă; se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând bine. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura de metal, pana cand amestecul incepe sa se ingroase si acopera lingura.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei; rece.
Se toarnă cremă în cupe răcite și se presară cu nucșoară.