Cremă Irlandeză-Cafetiere
Irish Cream-Coffee Bars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 149 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, frișcă, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cafea Cremă Irlandeză, Crock-Pot Irish Cream Coffee, și Cupcakes cu cremă irlandeză cu glazură de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, puneți amestecul de prăjituri și nuci pecan.
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere. Cu furculita, se amestecă în ou. Apăsați jumătate din amestecul de cookie-uri în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Rezervați amestecul de cookie rămas.
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele, 2 linguri de lichior și granulele de cafea până se omogenizează bine.
Se toarnă uniform peste crusta caldă.
Presărați deasupra amestecul de biscuiți rezervat.
Coaceți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute la temperatura camerei. Dați la frigider 1 oră pentru a se răci complet.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în bare (5 rânduri pe 5 rânduri). Păstrați barele acoperite la temperatura camerei.
Chiar înainte de servire, într-un castron mic, bateți frișca, zahărul brun, 1 lingură de lichior și vanilia cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Acoperiți fiecare bară cu păpușă de frișcă; se presara cu scortisoara macinata. Introduceți băț de scorțișoară în fiecare păpușă de frișcă.