Cremă Fript Scoici Mornay
Creamy fript Scallops Mornay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 451 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, pene de lămâie, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Creveți și scoici Mornay, Scoici Fript, și Scallops Fript Provensale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați raftul la 6 inci de elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile se rumenesc, dar nu destul de fierte, aproximativ 5 minute.
Transferați ciupercile pe o farfurie mică.
Adăugați unt în tigaia goală acum și topiți la foc mic.
Bateți făina și gătiți până se rumenesc PAL, aproximativ un minut.
Adăugați laptele într-un flux subțire constant în timp ce bateți. Continuați să bateți cu tigaia la foc mediu până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, iar când treceți degetul pe spatele acelei linguri, amestecul rămâne separat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se adauga piment d ' Espelette sau cayenne, nucsoara si 3 linguri Gruyulincroyre si se amesteca pentru a se combina. Pune deoparte.
Ulei ușor două cuptoare mici, dar largivase sigure.
Se amestecă scoicile și ciupercile împreună, jumătate din fiecare în fiecare fel de mâncare și se condimentează cu sare și piper.
Se întinde într-un strat uniform pe fiecare fel de mâncare.
Se toarnă jumătate din sosul Mornay peste fiecare fel de mâncare și se acoperă cu o lingură sau cam așa ceva de Gruy Gruyre extra ras. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe și scoicile sunt fierte, 8 până la 10 minute.
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească ușor, se presară pătrunjel și se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.