Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare grosieră, bietă elvețiană, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Chard Elvețian Cu Trufe Cremoase, Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană, și Gratin Cremos De Parmezan Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și chile și gătiți până când sunt fragede și parfumate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ardei Iute
Ceapă
3
Adăugați frunze de smog, lapte de cocos și apă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când smogul este fraged, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare.