Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos

Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos
Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare grosieră, bietă elvețiană, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Chard Elvețian Cu Trufe Cremoase, Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană, și Gratin Cremos De Parmezan Elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și chile și gătiți până când sunt fragede și parfumate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
3
Adăugați frunze de smog, lapte de cocos și apă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când smogul este fraged, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
SareSare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista