Cremă De Varză De Bruxelles Petrecere Dip
Cremă de varză de Bruxelles party Dip este un fără gluten și primar rețetă cu 16 porții. O porție conține 64 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ardei gras, smântână, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Această rețetă de la Betty Crocker are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Cremă De Varză De Bruxelles Petrecere Dip, Varză De Bruxelles Cremoasă, și pentru varză de Bruxelles cremoasă și picantă.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 1 1/2-quart vas de copt de sticlă de mică adâncime sau 9-inch placă de plăcintă de sticlă de adâncime cu spray de gătit.
Gatiti varza de Bruxelles conform indicatiilor de pe cutie.
Se toarnă într-un castron mediu; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în smântână, 1/4 cană de parmezan, laptele, muștarul și sucul de lămâie până se omogenizează bine. Se amestecă ardeiul gras. Se toacă varza de Bruxelles; se amestecă varza de Bruxelles și sosul de unt în amestecul de brânză cremă până se amestecă bine.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Se servește cu chipsuri și legume crude.