Cremă de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema de vanilie. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 224 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte, gălbenușuri de ou, zahăr vanilat și făină de porumb. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pentru mure în cremă de vanilie, Felii de cremă de vanilie, și Sos De Cremă De Vanilie.
Instrucțiuni
Încălziți laptele în cratiță până ajunge până la fierbere, apoi scoateți imediat focul. Într-un castron, bateți împreună gălbenușurile de ou, zahărul vanilat și făinurile.
Se toarnă laptele încet peste amestecul de ouă, bătând bine.
Întoarceți amestecul în tigaie și puneți-l la foc mic, amestecând timp de 8-10 minute până când amestecul începe să se îngroașe.
Scoateți și serviți cu găluștele.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru cremă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "