Cremă De Usturoi Piure De Cartofi (Makeover)
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cremos cu usturoi (Makeover) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Usturoi Piure De Cartofi, Cremă De Usturoi Piure De Cartofi, și Cremă De Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, puneți cartofii și usturoiul; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți ușor și fierbeți ușor 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se scurge; se agită tigaia cu cartofi la foc mic pentru a se usca.
Puneți cartofii și usturoiul până când nu rămân bulgări.
Adăugați lapte în cantități mici, bătând după fiecare adăugare (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartof folosit).
Adăugați ingredientele rămase. Se pasează energic până când cartofii sunt ușori și pufoși.