Cremă de spanac cu jalapenos
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană? Cremă de spanac cu jalapenos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 252 de calorii, 10 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină, unt, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cremă de porumb cu jalapenos, Cremă de porumb copt cu ardei gras roșu și jalapenos și Cremă de spanac sănătos: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Se unge cu unt o caserolă mică.
Așezați spanacul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți în cuptorul cu microunde 5 minute la putere mare, până când se încălzește.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați pesmetul până se îmbracă.
Luați de pe foc și lăsați deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă făina.
Amestecați ceapa și usturoiul și gătiți 1 minut. Amestecați treptat lichidul de spanac rezervat, laptele evaporat, brânza și jalapeno. Se condimentează cu sare de țelină și piper.
Transferați în vasul de caserolă pregătit și acoperiți cu pesmet.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenește ușor.