Cremă De Spanac Cremoasă
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Dip-ul cremos de spanac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 28 de porții cu 232 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați castane de apă, sare de țelină, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul conform indicatiilor de pe pachet. Se răcește ușor; strângeți pentru a se scurge bine.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați smântână, maioneză, sare de țelină, mărar și sare de ceapă. Se amestecă spanacul fiert, ceapa, castanele de apă și pimientos. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore pentru a amesteca aromele.
Serviți baie cu biscuiți.