Cremă De Spanac-Ciuperci Enchiladas
Cremă de spanac-ciuperci Enchiladas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac pentru copii, smântână, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Enchiladas cremoase de spanac și ciuperci, Enchiladas Cu Ciuperci De Spanac, și Enchiladas cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, pudra de chili, chimenul și ciupercile; saut 5 minute.
Adăugați spanac și sare; gatiti timp de 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand frecvent.
Scurgeți; întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie.
Adăugați cremă de brânză; gatiti 2 minute sau pana se topeste crema de branza, amestecand frecvent.
Așezați amestecul de ciuperci într-un castron; pune deoparte.
Încălziți 1 cană de salsa într-o cratiță la foc mic. Dragați ambele părți ale fiecărei tortilla în salsa caldă folosind clești și stivuiți tortilele pe o farfurie. Lingură 1 amestec de ciuperci de lingură în centrul fiecărei tortilla; pliați în jumătate și aranjați în tigaie, suprapunându-se ușor. Se acoperă cu salsa rămasă și se presară cu brânză. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie și fierbeți enchiladas timp de 4 minute sau până când brânza se topește. Se acoperă cu smântână și se ornează cu crenguțe de coriandru, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.