Cremă de pui și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți puiul cremos și șunca. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă condensată de supă de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă De Pui, Cremă De Broccoli De Pui, și Pui cremos și paste coapte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați supa și smântâna. Aranjați puiul într-un singur strat în vasul de copt. Se acoperă cu șuncă. Lingura amestec supa uniform peste partea de sus.
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră sau până când puiul nu mai este roz în centru.