Cremă de pui și șuncă

Cremă de pui și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți puiul cremos și șunca. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 271 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă condensată de supă de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cremă De Pui, Cremă De Broccoli De Pui, și Pui cremos și paste coapte.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați supa și smântâna. Aranjați puiul într-un singur strat în vasul de copt. Se acoperă cu șuncă. Lingura amestec supa uniform peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
SupăSupă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista