Cremă de porumb picant și brânză
Crema de porumb picant și cu brânză este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto-vegetariană, cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 240 de calorii. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 45 de minute. Un amestec de unt, boabe de porumb, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Cremă de porumb cu brânză, caserola de porumb cu cremă de brânză și porumb cremă de brânză cu coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați crema de brânză, laptele, untul și sarea de usturoi într-o cratiță la foc mic. Gatiti, amestecand des, pana cand branza s-a topit complet si sosul este omogen, aproximativ 5 minute. Se amestecă porumb, ardei iute verzi și ardei jalapeno în sos.
Turnați amestecul de porumb într-o tavă de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.