Cremă de porumb cu aragaz lent

Cremă de porumb cu aragaz lent
Slow Cooker Creamed Porum ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 169 de calorii, 2 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 869 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper, boabe de porumb, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 4 ore și 10 minute. Cu un scor de lingură de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Cremă de porumb Slow Cooker, Cremă de porumb Slow Cooker și Cremă de porumb Slow Cooker sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz lent, combinați porumbul, cremă de brânză, untul, laptele și zahărul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Gătiți la maxim 2 până la 4 ore sau la scăzut timp de 4 până la 6 ore.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista