Cremă De Porumb

Cremă De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremă. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Vă este adus prin simple rețete. 448 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Cremă De Porumb Brioșe De Porumb, Cremă De Porumb, și Cremă De Porumb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scoateți boabele de porumb: așezați o spiculă de porumb pe o tăietură și, lucrând de la capătul gros până la cel îngust, tăiați 2 rânduri de sâmburi. Întoarceți și tăiați încă 2 sau 3 rânduri. Continuați în acest fel până când toate miezurile sunt de pe toți știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Alternativ, utilizați un răzuitor de porumb. Așezați știuleții pe o foaie de copt cu margini pentru a împiedica sâmburii să zboare peste tot atunci când scoateți sâmburii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Răzuiți știuletul pentru a elibera laptele cremos: după ce ați îndepărtat sâmburii, țineți un știulet peste grămada de porumb de pe tăbliță sau foaia de copt și folosiți partea din spate a cuțitului pentru a freca peste el, mergând înainte și înapoi, pentru a elibera laptele de porumb pulpos. Repetați cu toate urechile. Lichidul amidon al laptelui de porumb adaugă cremozitate sâmburilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Gatiti porumbul: intr-o tigaie mare la foc mediu, topiti untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șalotele sau ceapa și gătiți, amestecând des, timp de 3 până la 4 minute, sau până când șalotele se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați porumbul, laptele de porumb, sarea, piperul și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Gatiti, amestecand des, timp de 5 minute, sau pana cand boabele sunt fragede si porumbul arata cremos si usor ingrosat. Dacă pare uscat, amestecați mai multă smântână sau apă, câte 1 lingură odată. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1
Se transferă într-un castron de servire și se servește fierbinte, garnisit cu ierburi tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista