Cremă de patiserie și tartă cu fructe proaspete de la Miette

Crema de patiserie și Tarta de fructe proaspete de la Miette ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Tarta de fructe proaspete cu crema de patiserie, Tartă de fructe proaspete cu cremă de patiserie-Ziua fericită a mamei, și Tarta De Fructe Cu Crema De Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-o oală medie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Puneți fasolea și în lapte.
Încălziți laptele până aproape fierbe (bulele vor începe să se formeze la margini). Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră dacă timpul permite, altfel procedați conform instrucțiunilor.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează. Puneți vasul pe un prosop de bucătărie sau pe o suprafață nonsidă și bateți ouăle în timp ce turnați aproximativ 1/2 cană din laptele fierbinte în ele pentru a se tempera. Se toarnă treptat restul de lapte, amestecând constant.
Se toarnă conținutul vasului în tigaie și se pune la foc mediu-mic.
Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere lenta, aproximativ 2 minute. Strecurați imediat crema de patiserie printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient curat. Aruncați fasolea de vanilie sau spălați-o și refolosiți-o.
Lăsați crema de patiserie să se răcească la temperatura camerei, 10 minute, apoi amestecați untul. Vrei ca untul să fie încorporat fără a fi topit.
Acoperiți crema de patiserie cu folie de plastic, apăsând-o direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste bine, cel putin 1 ora si pana la 3 zile.
Pentru P Sucr Arprime: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina, zahărul și sarea.
Se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde.
Adăugați untul și bateți până când amestecul este consistența făinii de porumb, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și 2 linguri de smântână.
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă cu o furculiță până se combină. Dacă aluatul nu se adună în bucăți mari, adăugați încet crema rămasă, câte puțin, până se întâmplă. Adunați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un disc și înfășurați-l bine în plastic. Se da la frigider 30 de minute.
Scoateți aluatul din frigider și desfaceți-l. Împărțiți aluatul pentru a face porțiunile de care aveți nevoie și din nou bateți ușor în discuri. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți fiecare disc de aluat într-o rundă de aproximativ 1/4 inch grosime și cu aproximativ 1 inch mai mare în diametru decât tigaia pe care o utilizați (8 inci pentru o tigaie de 7 inci; 4 inci pentru 3 tigăi de tartlet de 1/2 inci). Trageți aluatul întins în tigaia(tigaile), împingându-l ușor în marginile inferioare și pe părțile laterale ale tigaiei pentru a face o coajă puternică și dreaptă. Tăiați marginile la același nivel cu marginea tigaiei(tigaiilor) folosind un cuțit ascuțit sau rotiți sucitorul peste margini pentru a tăia excesul de aluat. Înțepați pe tot fundul cu dinții unei furculițe și puneți-l în congelator pentru a se întări timp de 30 de minute. (Pentru a păstra necoapte, înfășurați bine bila de aluat în folie de plastic și congelați până la 2 luni sau tapetați coaja (cojile) de tartă cu aluatul după cum doriți, acoperiți cu folie de plastic și congelați până la 3 zile. Decongelați bila de aluat congelată la frigider timp de 3 până la 4 ore înainte de rulare și modelare.
Coaceți cojile căptușite și înghețate direct din congelator.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru a coace parțial coaja(cojile) de tartă, introduceți-le în cuptor direct din congelator și coaceți până când nu mai sunt translucide, 5 până la 8 minute. Pentru a coace complet coaja de tartă, coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de a umple și de a continua rețeta. Păstrați cojile complet coapte, învelite strâns în plastic, la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Pentru a asambla crema de patiserie și Tarta cu fructe proaspete: dacă faceți crema de patiserie acum, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei și apoi dați-o la frigider până se răcește bine, aproximativ 2 până la 3 ore.
Faceți P Sucr Sucrimprime și tapetați o tigaie de tartă de 7 inci conform instrucțiunilor. Pre-coaceți complet coaja, transferați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.
Întindeți uniform crema de patiserie rece în coaja de tartă răcită. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 8 ore. Chiar înainte de servire, acoperiți atractiv cu fructele.