Cremă de patiserie și tartă cu fructe proaspete de la Miette

Cremă de patiserie și tartă cu fructe proaspete de la Miette
Crema de patiserie și Tarta de fructe proaspete de la Miette ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Tarta de fructe proaspete cu crema de patiserie, Tartă de fructe proaspete cu cremă de patiserie-Ziua fericită a mamei, și Tarta De Fructe Cu Crema De Patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-o oală medie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți fasolea și în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Încălziți laptele până aproape fierbe (bulele vor începe să se formeze la margini). Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră dacă timpul permite, altfel procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează. Puneți vasul pe un prosop de bucătărie sau pe o suprafață nonsidă și bateți ouăle în timp ce turnați aproximativ 1/2 cană din laptele fierbinte în ele pentru a se tempera. Se toarnă treptat restul de lapte, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă conținutul vasului în tigaie și se pune la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere lenta, aproximativ 2 minute. Strecurați imediat crema de patiserie printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient curat. Aruncați fasolea de vanilie sau spălați-o și refolosiți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Lăsați crema de patiserie să se răcească la temperatura camerei, 10 minute, apoi amestecați untul. Vrei ca untul să fie încorporat fără a fi topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Acoperiți crema de patiserie cu folie de plastic, apăsând-o direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste bine, cel putin 1 ora si pana la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Pentru P Sucr Arprime: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde.
11
Adăugați untul și bateți până când amestecul este consistența făinii de porumb, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și 2 linguri de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă cu o furculiță până se combină. Dacă aluatul nu se adună în bucăți mari, adăugați încet crema rămasă, câte puțin, până se întâmplă. Adunați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un disc și înfășurați-l bine în plastic. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
14
Scoateți aluatul din frigider și desfaceți-l. Împărțiți aluatul pentru a face porțiunile de care aveți nevoie și din nou bateți ușor în discuri. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți fiecare disc de aluat într-o rundă de aproximativ 1/4 inch grosime și cu aproximativ 1 inch mai mare în diametru decât tigaia pe care o utilizați (8 inci pentru o tigaie de 7 inci; 4 inci pentru 3 tigăi de tartlet de 1/2 inci). Trageți aluatul întins în tigaia(tigaile), împingându-l ușor în marginile inferioare și pe părțile laterale ale tigaiei pentru a face o coajă puternică și dreaptă. Tăiați marginile la același nivel cu marginea tigaiei(tigaiilor) folosind un cuțit ascuțit sau rotiți sucitorul peste margini pentru a tăia excesul de aluat. Înțepați pe tot fundul cu dinții unei furculițe și puneți-l în congelator pentru a se întări timp de 30 de minute. (Pentru a păstra necoapte, înfășurați bine bila de aluat în folie de plastic și congelați până la 2 luni sau tapetați coaja (cojile) de tartă cu aluatul după cum doriți, acoperiți cu folie de plastic și congelați până la 3 zile. Decongelați bila de aluat congelată la frigider timp de 3 până la 4 ore înainte de rulare și modelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Coaceți cojile căptușite și înghețate direct din congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Pentru a coace parțial coaja(cojile) de tartă, introduceți-le în cuptor direct din congelator și coaceți până când nu mai sunt translucide, 5 până la 8 minute. Pentru a coace complet coaja de tartă, coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de a umple și de a continua rețeta. Păstrați cojile complet coapte, învelite strâns în plastic, la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
19
Pentru a asambla crema de patiserie și Tarta cu fructe proaspete: dacă faceți crema de patiserie acum, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei și apoi dați-o la frigider până se răcește bine, aproximativ 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
20
Faceți P Sucr Sucrimprime și tapetați o tigaie de tartă de 7 inci conform instrucțiunilor. Pre-coaceți complet coaja, transferați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
21
Întindeți uniform crema de patiserie rece în coaja de tartă răcită. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 8 ore. Chiar înainte de servire, acoperiți atractiv cu fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista