Cremă de patiserie și tartă cu fructe proaspete de la Miette

Cremă de patiserie și tartă cu fructe proaspete de la Miette
Crema de patiserie și Tarta de fructe proaspete de la Miette ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 123 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Tarta de fructe proaspete cu crema de patiserie, Tartă de fructe proaspete cu cremă de patiserie-Ziua fericită a mamei, și Tarta De Fructe Cu Crema De Patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-o oală medie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți fasolea și în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Încălziți laptele până aproape fierbe (bulele vor începe să se formeze la margini). Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră dacă timpul permite, altfel procedați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează. Puneți vasul pe un prosop de bucătărie sau pe o suprafață nonsidă și bateți ouăle în timp ce turnați aproximativ 1/2 cană din laptele fierbinte în ele pentru a se tempera. Se toarnă treptat restul de lapte, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă conținutul vasului în tigaie și se pune la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere lenta, aproximativ 2 minute. Strecurați imediat crema de patiserie printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient curat. Aruncați fasolea de vanilie sau spălați-o și refolosiți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Lăsați crema de patiserie să se răcească la temperatura camerei, 10 minute, apoi amestecați untul. Vrei ca untul să fie încorporat fără a fi topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Acoperiți crema de patiserie cu folie de plastic, apăsând-o direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider pana se raceste bine, cel putin 1 ora si pana la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Pentru P Sucr Arprime: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde.
11
Adăugați untul și bateți până când amestecul este consistența făinii de porumb, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
12
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și 2 linguri de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă cu o furculiță până se combină. Dacă aluatul nu se adună în bucăți mari, adăugați încet crema rămasă, câte puțin, până se întâmplă. Adunați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un disc și înfășurați-l bine în plastic. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
14
Scoateți aluatul din frigider și desfaceți-l. Împărțiți aluatul pentru a face porțiunile de care aveți nevoie și din nou bateți ușor în discuri. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți fiecare disc de aluat într-o rundă de aproximativ 1/4 inch grosime și cu aproximativ 1 inch mai mare în diametru decât tigaia pe care o utilizați (8 inci pentru o tigaie de 7 inci; 4 inci pentru 3 tigăi de tartlet de 1/2 inci). Trageți aluatul întins în tigaia(tigaile), împingându-l ușor în marginile inferioare și pe părțile laterale ale tigaiei pentru a face o coajă puternică și dreaptă. Tăiați marginile la același nivel cu marginea tigaiei(tigaiilor) folosind un cuțit ascuțit sau rotiți sucitorul peste margini pentru a tăia excesul de aluat. Înțepați pe tot fundul cu dinții unei furculițe și puneți-l în congelator pentru a se întări timp de 30 de minute. (Pentru a păstra necoapte, înfășurați bine bila de aluat în folie de plastic și congelați până la 2 luni sau tapetați coaja (cojile) de tartă cu aluatul după cum doriți, acoperiți cu folie de plastic și congelați până la 3 zile. Decongelați bila de aluat congelată la frigider timp de 3 până la 4 ore înainte de rulare și modelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Coaceți cojile căptușite și înghețate direct din congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Pentru a coace parțial coaja(cojile) de tartă, introduceți-le în cuptor direct din congelator și coaceți până când nu mai sunt translucide, 5 până la 8 minute. Pentru a coace complet coaja de tartă, coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
18
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de a umple și de a continua rețeta. Păstrați cojile complet coapte, învelite strâns în plastic, la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
19
Pentru a asambla crema de patiserie și Tarta cu fructe proaspete: dacă faceți crema de patiserie acum, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei și apoi dați-o la frigider până se răcește bine, aproximativ 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
20
Faceți P Sucr Sucrimprime și tapetați o tigaie de tartă de 7 inci conform instrucțiunilor. Pre-coaceți complet coaja, transferați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
21
Întindeți uniform crema de patiserie rece în coaja de tartă răcită. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 8 ore. Chiar înainte de servire, acoperiți atractiv cu fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista