Cremă de patiserie pentru plăcinte
Crema de patiserie pentru plăcinte este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 120 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcinte De Mână Cu Căpșuni Cu Cremă De Brânză, Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Plăcinte de patiserie cu portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele până la punctul de fierbere și îndepărtați-l de pe foc.
Într-un bol de amestecare rezistent la căldură, bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul granulat și continuați să bateți până la galben pal. Bateți în făină.
Turnați laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou într-un flux constant, bătând constant. Când s-a adăugat tot laptele, așezați vasul peste (nu în) o tigaie cu apă clocotită sau turnați amestecul în partea superioară a unui cazan dublu.
Se încălzește, amestecând constant, până se îngroașă. Gatiti inca 2 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă untul și vanilia. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească.