Cremă de patiserie pentru plăcinte

Cremă de patiserie pentru plăcinte
Crema de patiserie pentru plăcinte este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 120 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcinte De Mână Cu Căpșuni Cu Cremă De Brânză, Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Plăcinte de patiserie cu portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică,
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți laptele până la punctul de fierbere și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Într-un bol de amestecare rezistent la căldură, bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul granulat și continuați să bateți până la galben pal. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Turnați laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou într-un flux constant, bătând constant. Când s-a adăugat tot laptele, așezați vasul peste (nu în) o tigaie cu apă clocotită sau turnați amestecul în partea superioară a unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
TigaieTigaie
5
Se încălzește, amestecând constant, până se îngroașă. Gatiti inca 2 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă untul și vanilia. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista